2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

A gyáva

Az edelényi rendőrök a színházi kultúrát is felhasználják a kábítószer elleni küzdelemben.

Az Edelényi Rendőrkapitányság szervezésében 2022.szeptember 16-án 11 óra 30 perckor a helyi művelődési központban, illetve délután 15 órakor a Szendrői Városi Könyvtárban adták elő a művészek Scherer Péter rendezésében, és közreműködésével „A gyáva” című előadást.

A műsorral a rendőrök a helyi iskolák tanulóit célozták meg abból az okból, hogy eljuttassák hozzájuk a kábítószerekkel kapcsolatos megelőzési tanácsokat.

Soha ne feledjék:

A kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk is kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet!
A drogok által kiváltott fizikai és pszichikai függőség sok esetben bűncselekmények elkövetéséhez, súlyos emberi, családi tragédiához is vezethet!
Soha ne hagyják őrizetlenül poharukat, ha szórakozni mennek, nehogy valamilyen kábító hatású anyagot tegyenek az italukba!
Mindig mondjanak nemet, ha valamilyen tiltott szerrel kínálják őket!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…