2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

A gyáva

Az edelényi rendőrök a színházi kultúrát is felhasználják a kábítószer elleni küzdelemben.

Az Edelényi Rendőrkapitányság szervezésében 2022.szeptember 16-án 11 óra 30 perckor a helyi művelődési központban, illetve délután 15 órakor a Szendrői Városi Könyvtárban adták elő a művészek Scherer Péter rendezésében, és közreműködésével „A gyáva” című előadást.

A műsorral a rendőrök a helyi iskolák tanulóit célozták meg abból az okból, hogy eljuttassák hozzájuk a kábítószerekkel kapcsolatos megelőzési tanácsokat.

Soha ne feledjék:

A kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk is kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet!
A drogok által kiváltott fizikai és pszichikai függőség sok esetben bűncselekmények elkövetéséhez, súlyos emberi, családi tragédiához is vezethet!
Soha ne hagyják őrizetlenül poharukat, ha szórakozni mennek, nehogy valamilyen kábító hatású anyagot tegyenek az italukba!
Mindig mondjanak nemet, ha valamilyen tiltott szerrel kínálják őket!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…