2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Kálmán Olga reagálása az Állami Számvevőszék tanulmányára: „Drága Orbán-kormány összes macsó tagja, és zsebkutatója! Senki nem okozott még annyi gazdasági kárt ennek a hazának, mint TI!”

Kálmán Olga reagálása az Állami Számvevőszék tanulmányára: „Drága Orbán-kormány összes macsó tagja, és zsebkutatója! Senki nem okozott még annyi gazdasági kárt ennek a hazának, mint TI!”

Kálmán Olga, a DK frakciószóvivő Facebook-posztja, melyben az Állami Számvevőszék friss tanulmányára reagált, miszerint a túl sok diplomás nő miatt csökken a házasságok száma és a gyerekvállalás:

https://www.facebook.com/100064588816337/posts/pfbid027gv8RFmfBX3m2PyQUKeLn8FmAMx8MV4EaPPfrBc8DGxqiesTzenwvuJFQ38EU3kkl/?d=n

„A nők érdekeltek abban, hogy a férfiak jól teljesítsenek, és sikeresek legyenek. Amennyiben a fiús tulajdonságok kibontakoztatása hátrányt szenved, az gazdasági károkat okoz. A túl sok diplomás nő miatt csökken a házasságok száma és a gyerekvállalás. – olvasható az Állami Számvevőszék friss tanulmányában.

Drága Orbán-kormány összes macsó tagja, és zsebkutatója! Attól, hogy ennyi hülyeséget írogattok össze, még az igazság az igazság marad: MIATTATOK menekülnek el az országból a fiatalok, MIATTATOK nem mernek tervezni és gyermeket vállalni, és senki nem okozott még annyi gazdasági kárt ennek a hazának, mint TI. És ezen az sem segít, ha mi nők mosogatás, pelenkázás és lecsófőzés közben ezerrel drukkolunk nektek, hogy a lopás helyett sikerüljön végre kormányozni. Mert képtelenek vagytok rá.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…