2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jobbik:Tűzijáték: a közpénz elégetése helyett adja el a kormány a petárdákat!

Jobbik:Tűzijáték: a közpénz elégetése helyett adja el a kormány a petárdákat!

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy fejezze be a közpénzmilliárdok elégetését, legyen szó a Vodafone megvásárlásáról, vagy a felesleges és nehezen magyarázható tűzijátékról.

 

Ebben a válságos időszakban nem saját mobilszolgáltatóra és környezetszennyező látványosságra kell az adófizetők pénzét szórnia a kormánynak, hanem a rezsiemelés kompenzációjára, az élelmiszerek ÁFA-csökkentésére és az oktatási intézmények kifűtésére – megelőzve a szénszünetet és az online oktatás elrendelését. Ráadásul éppen akkor akar tűzijátékot durrogtatni a magát nemzetinek valló kormány, amikor a románok 1916-os erdélyi betörésének évfordulója van.

 

Most, hogy ismét zivatarok miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Jobbik arra kéri a fideszes kormányzatot, ne húzza tovább ezt a megtartjuk, nem tartjuk meg, elhalasztjuk, majd pedig felmentjük az OMSZ vezetőit bolsevik teleregényt, s adja el a petárdákat még azon az áron is, ha bukik rajta valamennyit. Biztos lenne rá vevő, főleg olyan keleti, illetve harmadik világbeli országok részéről, ahol az állampárt rendszeresen tart költséges és fényes rendezvényeket önmagát ünnepelve. A petárdák eladásából befolyt összegből pedig fizessék ki az önkormányzatoknak a háborús veszélyhelyzetre hivatkozással elmaradt közterület-használati díjat és fűtsenek ki néhány száz iskolát télen!

 

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek