2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Juhász Béla, Sződliget momentumos polgármestere is csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz

Juhász Béla, Sződliget momentumos polgármestere is csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz

Folytatódik az átlépési hullám a Demokratikus Koalícióba: a Momentum újabb politikusa, Juhász Béla sződligeti polgármester csatlakozott a DK közösségéhez, így a jövőben a DK támogatásával folytatja a munkát.

Juhász Béla 12 éve vezeti a Pest megyei Sződligetet és céltudatos munkájának köszönhetően a település az elmúlt években példaértékűen fejlődött. Juhász az átlépéssel kapcsolatban úgy fogalmazott a Facebook-oldalán megjelent bejegyzésében, hogy „A Demokratikus Koalíció ma a legerősebb és legeurópaibb ellenzéki párt Magyarországon. Az a politikai erő, amely alkalmas és képes a Fidesz-KDNP korrupt és Magyarországot szociálisan, gazdaságilag és politikailag katasztrófába sodró, hazug rendszerének leváltására.

A Demokratikus Koalíció büszke Juhász Béla csatlakozására, vele tovább erősödött a DK közössége. A polgármester döntése bizonyítja, hogy egyre több településen ismerik fel: a Demokratikus Koalíció és az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy az Orbán Viktor által magára hagyott, rezsiemeléssel küzdő kistelepülések újra a biztonság és a jólét szigetei legyenek az ott élők számára.

Juhász Béla Facebook-posztja az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/photo/?fbid=5872238182821913&set=a.198187193560402

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek