2024. 05. 24. péntek

Eszter, Eliza
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jobbik:Romagyilkosságok: a bűn minden formáját elítéljük!

Jobbik:Romagyilkosságok: a bűn minden formáját elítéljük!

A Jobbik jelenlegi vezetésének semmilyen információja sincs a sajtóban keringő állításokról, miszerint jobbikos érintettje is lehet a 2009-es romagyilkosságoknak, így azokat nem tudja érdemben kommentálni sem.

 

Mindazonáltal ismételten szeretnénk megerősíteni, hogy mélységesen elítéljük a szörnyűségeket. Bízunk benne, hogy amennyiben a hatóságok újabb elkövetőket tudnak azonosítani, akkor mihamarabb bűnhődni fognak embertelenségeikért.

 

A hatóságok munkáját az segítené a legjobban, ha ebben az ügyben is, mint oly sok más ügyben is, ha végre feloldanák a titkosításokat. A magyar emberek többet érdemelnek ködösítésnél, ne gyanúsítgatások és feltételezések legyenek (főleg ne egy életfogytig tartó büntetését töltő személytől), hanem tények.

 

A Jobbik, ahogy eddig is, így ezután is a bűn minden formáját elítéli és támogatja a nyomozó hatóság munkáját. Tegye ezt a kormány is, mert az áldozatokon túl, az egész magyar társadalom megérdemli az igazságot. Oldják fel a titkosításokat, derüljön ki az igazság!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Költözz költséghatékonyan!
Minden ember törekszik arra, hogy pénzügyeiben tudatos legyen: igyekszünk beosztani azt, amink van. Ha vásárolunk valamit, mindig tekintettel vagyunk …