2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jobbik:Fejezzék be a kormánypárti megmondóemberek a debreceni lakosok sértegetését!

Jobbik:Fejezzék be a kormánypárti megmondóemberek a debreceni lakosok sértegetését!

Jól mutatja az elmúlt egy nap hírfolyama, hogy miért nincs szükség pártpolitikára az önkormányzatokban. A Fidesz ugyanis ma bebizonyította, hogy a debreceni CATL-ügyben is a párt központi elképzeléseit akarja megvalósítani helyben. Ennek keretében több megszólalásban is a párthoz közel álló államtitkár és politológus egységesen hozzákezdett az akkumulátorgyár miatt aggódó debreceni emberek igaz szándékának megkérdőjelezéséhez.

 

A kormánypárt odáig jutott, hogy az egészségük és a környezetük védelme érdekében demonstráló helyi közösséget külföldi finanszírozással vádolja, lenézve a helyi emberek véleményét.

 

Dömötör Csaba és Lánczi Tamás mai nyilatkozata megerősíti, hogy a kormánypártokat nem érdekli a debreceniek véleménye. Helyette a cívis város lakóinak méltóságát sértő, központi álláspontot adnak elő.

 

Ideje lenne megérteni a kormánypártoknak is, hogy a helyi közösségek véleményének megkérdezése fontosabb, mint a helyi lakosok sértegetése. Úgy tűnik a kormánypártok nem tanultak a jászberényi csúfos vereségből és továbbra is mindent a pártközpontból megfogalmazott üzenetekkel kívánnak megoldani, a helyi lakosokat semmibe véve.

 

A Jobbik hozzáállása világos a helyi közügyekhez: pártpolitikától mentes, szabad, helyi politizálást szeretnénk megvalósítani. Ne arról szóljanak a választások és a városvezetések, hogy a pártok meghatározzák, mi jó helyben, központi akarat szerint irányítva a helyi közösségeket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…