2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 377 HUF
1 GBP 436 HUF

SÁRGA arttér-találkozások

A Sárga a test halála, a lélek halhatatlansága a téma legközelebb február 1-én szerdán 17 órától arttérben a Művészetek Háza kávézójában, amikor Birtha Melinda református lelkész és Fuchs Eszter az izraelita vallás történetének kiváló ismerője vezeti fel a beszélgetést. Dr.Hegedűs Ágnes reumatológus, pszichológus az orvos és az alternatív gyógyász szemszögéből világítja meg a témát. Bodnár Tamás levéltáros, a Magyar Nemzeti Levéltár BAZ Vármegyei levéltára igazgatóhelyettese a heraldika segítséggel közelít az aranyat is jelző színhez. A modern kori szimbó-umok kapcsán kedvenc színéről mesél Soós Tibor vállalkozó, a Zenit Autorent tulajdonosa. Szeretett stílustanácsadónk Kishonthy Csilla elmondja a sárga miként beépíthető az öltözködésbe, Juhász István sportriporter pedig a sárgáról, mint a sportban sok esetben felvillanó színről, annak jelentőségéről beszél. Fedor Vilmos ezúttal az ornitológus társaság tisztségviselőjeként jelenik meg arttérben, amikor többek között a sárgarigóról szóló tudnivalókat osztja meg velünk. Ha szerencsénk van, még egy sárga kanári is csicsereg majd az arttér beszélgetések közben. Hogy némi sárgarezet is villantsunk meghívtuk a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola Vasgyári telephelyéről Virág Csaba felkészítő tanárt, az intézmény
koordinációs vezetőjét, aki egy mutatós hangszerrel és egyik diákjával érkezik, hogy muzsikáljon nekünk. Gyulai Éva szörpdesigner alkotásait korábban is kóstoltuk már, a gömörszőlősi finomságok közül most három új ízt próbálhatunk. Arttér-találkozások szerdán sárgában!
Az est házigazdája Czikora Ágnes szerkesztő-műsorvezető. Szervező a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda és a Miskolci Kulturális Központ.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek