2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Jobbik: Reagálás Orbán Viktor reggeli rádióinterjújára

Jobbik: Reagálás Orbán Viktor reggeli rádióinterjújára

Ma reggel is világossá vált, hogy a miniszterelnök mindig megfeledkezik a valóságról, amikor a Kossuth Rádióban osztja az eszet. Mert a valóság az, hogy a miniszterelnök megszavazta az összes uniós szankciós csomagot. Nyolcból nyolc szankciós csomag és annak hatása Orbán eredménye.

 

A valósághoz tartozik az is, amelyről a miniszterelnök szintén elmulasztott beszélni, hogy a válság kezdete óta bezártak 366 postafiókot, 129 rendőrségi épületet, és megszüntetnek 200 háziorvosi ügyeletet. A magyar élelmiszerár-emelkedés egész Európában nálunk a legnagyobb, és soha nem látott mélységekbe zuhant a forint ősszel. Ha ez nem lenne elég, eltörölték a rezsicsökkentést, és kommunista ársapkákkal okoznak hiánygazdaságot, amely egyáltalán nem normlis.

 

Magyarország és a gazdasági válság legrosszabb napjait élő magyar emberek pedig Orbán Viktor és kormánya miatt nem jutnak hozzá a nekik járó uniós pénzekhez. Pár terméken túl Orbán az uniós pénzeket is befagyasztotta.

 

A konzervatív Jobbik a miniszterelnökkel szemben Európára és lakosaira szövetségesként tekint, és tudja, hogy a tanárok magasabb bért érdemelnek, hogy áfacsökkentéssel több maradhatna a családok pénztárcájában, és hogy városaink biztonságán nem spórolni kell, hanem költeni rá. Tudjuk, hogy a gazdaságot a legkisebb vállalkozások támogatásával lehet ösztönözni, és hogy hazánknak nem az agresszor oroszok a barátai, hanem szomszédaink és nyugati szövetségeseink.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek