q Horváth Jácint a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje Nagykanizsán  - Royalmagazin.hu

2024. 05. 28. kedd

Emil, Csanád
1 EUR 383 HUF
1 GBP 450 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Horváth Jácint a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje Nagykanizsán 

Horváth Jácint a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje Nagykanizsán 

Horváth Jácint a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje Nagykanizsán – jelentette be Dobrev Klára árnyék-miniszterenök, a DK EP-képviselője, Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke, Berta Krisztián a Jobbik nagykanizsai képviselője, Deli Tamás Győző, a Momentum megyei képviselője és Szendefy Mária, az LMP nagykanizsai politikusa. 
​​​​​
Horváth Jácint 10 éve szolgálja a nagykanizsai embereket önkormányzati képviselőként, és ezalatt számos alkalommal sikerült meghátrálására kényszerítenie a fideszes városvezetést. Sikerült felmondatni például egy Fidesz-közeli céggel kötött gyanús szerződést, valamint egy fideszes városi cégvezetőt lemondásra kényszeríteni. Horváth Jácint tudja, hogy nem elég jól mutató, csillogó-villogó prezstízsberuházásokat a városba hozni, hanem munkahelyeket kell teremteni, hogy az embereknek legyen miből megélniük és felnevelniük a gyerekeiket – fogalmazott Dobrev Klára, hozzátéve: a kormányváltás után a szociáldemokrata kormány kiemelt célja lesz Nagykanizsán is támogatni az ipari beruházásokat, továbbá a közút- és infrastruktúra fejlesztéseket.

„Horváth Jácint a garancia arra, hogy ezek a célok valósággá váljanak Nagykanizsán. Ezért támogatja polgármesterjelöltként Horváth Jácintot a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Jobbik is, mert ő az, aki Nagykanizsán végre elindíthatja a változást” – jelentette ki az árnyék-miniszterelnök.

​​​​​​Dobrev Klára, Komjáthi Imre, Berta Krisztián, Deli Tamás Győző és Szendefy Mária sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük:
https://www.facebook.com/dk365/videos/989607076057433

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek