2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Ez bizony brutális megszorítás, inkább adót csökkentenének végre!

Ez bizony brutális megszorítás, inkább adót csökkentenének végre!

A kormány „nem hiszi”, hogy a különadókkal elvont összegeket a vásárlók megérzik majd az árakban – mondta a kormányinfón a gazdaságfejlesztési miniszter. Csak aztán majd bekopog az orbáni valóság. Mi több, már be is kopogott. Adóemelés és megszorítás formájában.

 

Éppen csak, hogy felállt az újratöltött Orbán-kormány, meg is hozta zsákjában a brutális megszorítást, a több mint 800 milliárdos elvonást. Várható volt, hogy ide vezet a fideszesek elhibázott gazdaságpolitikája. Persze a hazug propaganda szerint csak a cégek és gazdasági szektorok „extraprofitjára” teszik rá a kezüket. Azt, hogy mi számít majd „extrának”, nyilván ők fogják eldönteni. A Mészáros Lőrinchez és társaihoz befolyt profit borítékolhatóan más elbírálás alá esik majd.

 

A fideszes valóság ezzel szemben egészen másról szól majd: az úgynevezett rezsivédelmi és honvédelmi alapba betuszkolt közel ezer milliárdnyi különadót majd az élelmiszer- és szolgáltatási árakban látják viszont és fizetik meg a családok. A Jobbik szerint nincs semmi garancia arra, hogy a kereskedelmi multicégek és a bankok nem fogják egy az egyben áthárítani a magyar emberekre. Orbánék megszorító intézkedéseinek a kárvallottjai a magyar családok lesznek.

 

A néppárti Jobbik azt mondja, hogy a családok védelmének indokával ne lehessen a családokra újabb terheket hárítani! Az Orbán-kormány nyúljon a saját zsebébe, és engedje el végre az alapvető élelmiszerek áfáját.

 

Jobbik, a magyar Néppárt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…