2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK reagálása a mai Kormányinfóra: A különadók árát a magyar emberekkel fizetteti ki a kormány

A DK reagálása a mai Kormányinfóra: A különadók árát a magyar emberekkel fizetteti ki a kormány

Nincs több találgatás, Gulyás Gergely és Nagy Márton mai kormányinfója megerősítette, hogy a Fidesz megszorító intézkedéseket vezet be.

A kormány újabb különadókat vet ki, amelyeket végül az emberek fogják megfizetni. Az életünk számos részét fogja drágábbá tenni a Fidesz: növekedni fognak a banki díjak és költségek, a biztosítási díjak, drágábbak lesznek a gyógyszerek és a repülés is, elkezdődött tehát a Fidesz által eddig kézzel-lábbal cáfolt kormányzati megszorítás.

A DK felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja a Fidesz megszorító csomagját. Nem elég, hogy a törvénytelen kormány miatt történelmi mélységben van a forint és évtizedek óta nem látott csúcson az infláció, az újabb megszorító csomag újabb drágulást fog eredményezni. A DK elutasítja, hogy a törvénytelen kormány az emberekkel fizettesse meg elhibázott gazdaságpolitikája költségeit. Nem támogatjuk a gyógyszerárak, a biztosítás, a bankolás költségeinek emelését és a repülést érintő áremeléseket sem. A DK szerint Orbán Viktor és a Fidesz hibái miatt Orbán Viktornak és a Fidesznek kellene fizetnie, nem a magyar embereknek.

Kálmán Olga

A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum