2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK reagálása a mai Kormányinfóra: A különadók árát a magyar emberekkel fizetteti ki a kormány

A DK reagálása a mai Kormányinfóra: A különadók árát a magyar emberekkel fizetteti ki a kormány

Nincs több találgatás, Gulyás Gergely és Nagy Márton mai kormányinfója megerősítette, hogy a Fidesz megszorító intézkedéseket vezet be.

A kormány újabb különadókat vet ki, amelyeket végül az emberek fogják megfizetni. Az életünk számos részét fogja drágábbá tenni a Fidesz: növekedni fognak a banki díjak és költségek, a biztosítási díjak, drágábbak lesznek a gyógyszerek és a repülés is, elkezdődött tehát a Fidesz által eddig kézzel-lábbal cáfolt kormányzati megszorítás.

A DK felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja a Fidesz megszorító csomagját. Nem elég, hogy a törvénytelen kormány miatt történelmi mélységben van a forint és évtizedek óta nem látott csúcson az infláció, az újabb megszorító csomag újabb drágulást fog eredményezni. A DK elutasítja, hogy a törvénytelen kormány az emberekkel fizettesse meg elhibázott gazdaságpolitikája költségeit. Nem támogatjuk a gyógyszerárak, a biztosítás, a bankolás költségeinek emelését és a repülést érintő áremeléseket sem. A DK szerint Orbán Viktor és a Fidesz hibái miatt Orbán Viktornak és a Fidesznek kellene fizetnie, nem a magyar embereknek.

Kálmán Olga

A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…