2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Ellenzék: Javítsunk az állatvédelem helyzetén!

Az ellenzéki pártok közös megegyezéssel abban állapodtak meg, hogy az állatok védelme érdekében szükséges egyes büntetőjogi tárgyú törvények módosításáról címmel benyújtott kormánypárti törvényjavaslathoz közös módosító javaslatot nyújtanak be.

Amellett, hogy támogatni fogjuk a Fidesz javaslatát, az ellenzéki pártok álláspontja – amelyet a parlamenti vitán is kifejezésre juttattunk – a kormánypárti képviselők javaslata megkésett és kevés, annál sokkal többet kell tenni az állatvédelem magyarországi helyzetének javítása érdekében.

Erre való tekintettel az ellenzéki pártok az eredeti törvényjavaslatot jóval meghaladó terjedelmű módosító csomagban állapodtak meg, amelyet közvetlenül a törvényjavaslatot tárgyaló Igazságügyi bizottsághoz juttatunk el megvitatásra és döntéshozatalra.

A bizottság 2021. november 17-i ülésén az ellenzéki pártok javaslatcsomagját várhatóan vitára is bocsájtja és arról szavazást is tart.

Tisztelettel:

Kálló Gergely (Jobbik)

Kunhalmi Ágnes (MSZP)

Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd)

Arató Gergely (DK)

Schmuck Erzsébet (LMP)

Dr. Szél Bernadett (független, Momentum nevében)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum