2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

„Látszódj, hogy lássanak!”

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság láthatósági kampány keretén belül a balesetek visszaszorítása érdekében figyelemfelhívó ellenőrzéseket végez.

A közlekedési rendőrök legutóbb a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén, 2021. november 11-én a „Látszódj, hogy lássanak!” kampány keretén belül a gyalogosokat, és a kerékpárosokat is ellenőrizték. Az intézkedéseket a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai is segítették.

Az őszi évszakváltozás jelentősen befolyásolja a mindennapi közlekedést. A tapasztalatok szerint a romló időjárási, és látási viszonyok miatt egyre nagyobb mértékben emelkednek a balesetek. Ebben az időszakban kiemelten kell kezelni a láthatóság fontosságát is. Ennek megfelelően ilyenkor még jobban oda kell figyelni a gyalogosokra, és a kerékpárral közlekedőkre.

A rendőrök a kerékpárral közlekedők ellenőrzése során azoknak, akik minden szabályt betartottak különböző láthatósági ajándéktárgyakkal kedveskedtek.

 

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek