2023. 03. 21. kedd

Benedek
1 EUR 399 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Elképesztő, hogy szabadlábon védekezhetnek a lyukóvölgyi támadók

Elképesztő, hogy szabadlábon védekezhetnek a lyukóvölgyi támadók

Egészen elképesztő, hogy a hatóság ismét bűnözőket engedett szabadon, nemrég ugyanis megszüntették egy lyukóvölgyi rablópáros előzetes letartóztatását.
Információim szerint a feltételezett elkövetők saját portáján támadtak meg egy hölgyet Lyukóvölgyben. Megütötték, kutyát uszítottak rá majd elvették a fényképezőgépét, amin a sértett rögzítette az eseményeket.
Nagyon rossz üzenete van az ilyen enyhe bánásmódnak, amely ahelyett, hogy elvenné a bűnözők kedvét még lovat is ad alájuk. Így hiába a sikeres rendőrségi felderítés és elfogás, nincs retorzió.
A Mi Hazánk álláspontja szerint ahhoz, hogy csökkenjen a hasonló erőszakos bűncselekmények száma és élhetőek legyenek településeink, az ügyészségnek és a bíróságnak is az elrettentés eszközét kellene alkalmaznia. Sajnos azonban azt látjuk, hogy ez rendszerszintű problémája az igazságszolgáltatásnak és számtalan hasonló esetet lehetne felsorolni. Érvényesíteni kell azt az elvet, hogy ne a bűncselekmény elkövetőinek legyenek fontosabbak a jogai, hanem a tisztességes, törvényt betartó állampolgároknak, az áldozatoknak!
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek