2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

A világ legkülönlegesebb limuzinjai

A limuzinok mindig is egyet jelentettek az eleganciával és a luxussal. Mindenképp a gazdagság és a fényűzés szimbólumaiként tekintünk rájuk. Nem lehet őket figyelmen kívül hagyni, mindenki tekintetét magukra vonzzák.

 

Úgyhogy elképzelhetetlen egy ilyen utazás során egyszerűen elvegyülni a tömegben a magyar utakon. Éppen ez a célod? Akkor olvass tovább!

 

Bérelj limuzint és számodra is elérhetővé válik a luxus!

 

Ma már azok is könnyedén részesülhetnek az élményben, akik nem tehetik meg, hogy vásároljanak maguknak egy saját limuzint. A VIP limuzinnál kölcsönözhető egyedi autókkal bármilyen rendezvényen hatásos belépőd lehet. A limuzin bérlés, ahogy ezek a különleges járművek sem a mindennapi használatra lettek tervezve, hanem kifejezetten arra, hogy feltűnést keltsenek, és feltegyék a pontot az i-re, a különleges alkalmakkor.

 

Rengetegféle és -fajta limuzin autó létezik. Vannak közöttük kifejezetten extrém megjelenésű járgányok is. A legvadabb dolgok is eszedbe juthatnak, ha egy ilyen autóra gondolsz, hiszen a masszázsfotel és a bárpult szinte alapfelszereltség, de vannak olyan autók amiben masszázsmedence és még mini úszómedence is van!

 

Sok “leg”-et találhatunk a limuzinok világában

 

Az autóiparnak egy sajátos és ugyanakkor elképesztő eredménye a limuzinok megszületése. Számtalan formában és színben léteznek, az anyagok felhasználását tekintve pedig egyértelműen a gazdagság, a csillogás és a luxus juthat eszünkbe. Annak, hogy milyen felszereltség van egy limuzinban, egyértelműen csak a képzelet szabhat határt. Bár az ötlet földtől elrugaszkodott, de léteznek olyan autók is, amiken még helikopter leszállópálya is van.

 

A limuzin gyártásnak és tervezésnek egyértelmű velejárója a kreativitás. Ennek eredményeként pedig nagyon sok autócsoda született meg, amikre egyáltalán nem mondhatjuk azt, hogy hétköznapi járműnek számítanak. Ilyen egyedi különlegesség például a világ leghosszabb limuzinja, ami az “American Dream” nevet kapta.

 

Nem csak a klasszikus karosszériával készülnek limuzinok

 

Nem is gondolnánk, de több autógyártó is energiát fektetett abba, hogy limuzint készítsen klasszikus autókból. Így tett a Ferrari is, ennek köszönhetően született meg a Ferrari 360 Modena. Ennek az autónak az elkészítésekor megtartották azt a márkára jellemző vonalvezetést, amitől egyértelműen felismerhetővé válik ez az áramvonalas autó. Ugyanakkor sikerült úgy átalakítani, hogy több üléssor beillesztésével akár 8 utas szállítására is alkalmassá vált ez a csoda.

 

Ezek a járművek olyan különlegességek, amiből csak egy-egy darab készült, így nem valószínű, hogy egyszerű lesz velük összefutni az utcán. Készültek hasonló különlegességek, például a Batmobile alapján, de sok keréken guruló Boeing repülő formájában is készítettek már limuzin autót.

 

Amennyiben van olyan szerencséd, és te is összefutsz egy ilyennel, ne tétovázz, azonnal próbáld ki, hiszen felejthetetlen élmény lesz!/X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek