2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Elindult a verseny a cigány szavazatokért a Jobbik és a szocialisták között Ózdon!

Elindult a verseny a cigány szavazatokért a Jobbik és a szocialisták között Ózdon!

Az ózdi előválasztási botrány arról szól, hogy a Fidesz után a balliberális oldalon is megindult a versenyfutás a cigány szavazatokért. “Ózdon a Jobbik romákat bérel fel és romák szavazatait veszik meg pénzért” – ilyen és ehhez hasonló tartalmú hírek jelentek meg, a választók pedig agresszív emberekre is panaszkodtak a szavazás helyszínén, ezt támasztja alá a jobbikos jelölt egy későbbi bejegyzése, amelyben többek között azt írta: “leálláson kívül zajlott gyanús mozgások és atrocitások remélem nem fordulnak elő még egyszer”. Ugyanakkor olyan hírek is megjelentek, hogy 2000 forintot kap mindenki, akit elvisznek szavazni a szocialista Kiss Sándorra. Ezek az állapotok egyrészt azt mutatják, hogy a választás lassan egy logisztikai versennyé süllyed, másrészt, hogy az elmúlt harminc év balliberális és fideszes kormányai azért nem nyúltak a no-go zónákhoz, mert az ott élők többsége könnyen mozgósítható, és befolyásolható szavazó, akik ma már sok településen el is döntik a választást.
A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely szerint véget kell vetni ezeknek a folyamatoknak ahhoz, hogy tisztességes választások legyenek. Azt gondoljuk alapfokú végzettséghez (írás,olvasás) kell kötni a szavazati jogot!
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum