2024. 05. 12. vasárnap

Pongrác
1 EUR 388 HUF
1 GBP 451 HUF

Éber figyelem, gyors segítség

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel.

A bejelentést követően a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 24-én 8 óra 50 perckor az adott girincsi háznál megpróbálták felvenni a kapcsolatot az idős nővel, aki nem reagált a hang és fényjelzésekere sem. A beszerzett információk szerint a 78 éves nőnek korábban már voltak egészségügyi problémái, így a rendőrök átmásztak a kerítésén, majd az ablakból látták a földön fekvő házigazdát.

A rendőrök azonnal cselekedtek, egyben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik az asszonyt további ellátása céljából kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében. A pénzügy…

További cikkek

125912
Kepes András a kétezres évek elején volt a lokálpatrióta „Vendégségben Miskolcon” programban a város vendége. Most, május 11-én azonban újra itt lesz …