2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Egyre több esetben várnak hiába a mentőre – A DK az Országos Mentőszolgálat vezetőjének menesztését követeli

Egyre több esetben várnak hiába a mentőre – A DK az Országos Mentőszolgálat vezetőjének menesztését követeli

Az elmúlt hetek eseményei ismét rávilágítottak arra, hogy az Orbán-kormány az egészségüggyel együtt tönkretette a mentőszolgálatot is.

Ez többek között annak az eredménye, hogy az Országos Mentőszolgálatot egy olyan ember vezeti, aki nem vezetett szolgálatot és nem ismeri az irányítása alatt álló szervezet napi problémáit sem. Csató Gábor ezzel szemben bármikor szó nélkül végrehajtja a kormány szakmaiatlan és veszélyes intézkedéseit is, mint az orvosi ügyeletek OMSZ alá szervezését, és nekimegy az orvosi kamarának is, ha éppen ezt diktálja a kormányzati érdek.

A DK az Országos Mentőszolgálat vezetőjének azonnali menesztését követeli! Az Országos Mentőszolgálatot pártkatonák nélkül, szakmai alapon kell újraszervezni, különben továbbra sem tudhatja senki az országban, hogy ha bajba kerül, jönni fog-e érte a mentő. Miközben a Fidesz az orbáni inflációval és az áremelésekkel a megélhetésünket lehetetleníti el, az állami szolgáltatások leépítésével életveszélyes helyzetbe is sodorhat minket. A változáshoz azonnal meneszteni kell az Országos Mentőszolgálat vezetőjét és szakmai alapon kell újraszervezni az OMSZ-t!

Dr. Komáromi Zoltán

egészségügyi árnyékminiszter

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…