2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Egyértelművé vált, hogy a Jobbik nélkül nincs kormányváltás

Egyértelművé vált, hogy a Jobbik nélkül nincs kormányváltás

Az előválasztás eredményeinek tekintetében bátran kijelenthető, hogy a néppárti Jobbik, mint az előválasztás egyik legeredményesebb pártja, megkerülhetetlen tényezővé vált az Orbán-rezsim jövő évi lebontásában és a majdani nemzeti egységkormány felállításában.

 

Az a tény, hogy a Jobbik jelöltjei a választókerületek több mint negyedében győzedelmeskedtek, világossá tette, hogy Jobbik erőfeszítéseit siker koronázta, és a Jakab Péter által következetesen képviselt néppárti iránynak nincs alternatívája.

 

A Jobbik a legnehezebb terepeken, a legkeményebb választókörzetekben vállalata fel a megmérettetést azért, hogy a legfelkészültebb jelöltek álljanak fel a jövő áprilisi választásra. Jakab Péter ezen választókerületeket járta végig a kampány során és erősítette sikerrel a Jobbik által támogatott jelölteket. A Jobbikra és elnökére maradt a feladat, hogy csatába hívja azokat a kistelepüléseket, falvakat, ahol még mindig a korrupt Fidesz az erős. Annak ellenére, hogy jól tudtuk, az előválasztás egy nagyvárosi műfaj, az ellenzék közös céljának elérése, az Orbán-rezsim leváltásának érdekében Jakab Péter, illetve a Jobbik hozta a legnagyobb áldozatot. A kormányváltáshoz vezető első nagy megmérettetést sikerrel teljesítettük, hiszen 29 választókerületben a mi jelöltjeink állnak majd szemben – immáron egy az egy ellen – a korrupt Fidesz jelöltjeivel.

 

A miniszterelnök-jelöltek versenye – mint tudjuk – még folytatódik. Bárki is győz majd ebben a versenyben, teljes mellszélességgel fogjuk támogatni az Orbán Viktorral szembeni küzdelemben. A néppárti Jobbik ugyanis a kormányváltás mellett a rendszerváltásra szerződött a választókkal, amelyben nincs helye egyéni ambícióknak. Aki Jakab Pétert ismeri, tudja, hogy őt sosem a pozíció és a helyezés érdekli, hanem a tolvaj Orbán-rezsim leváltása és elszámoltatása. Ehhez pedig arra van szükség, hogy az ellenzéki összefogás egyben maradjon és továbbra is töretlenül, együttes erővel küzdjön a kormányváltásért.

 

Ezúton is köszönjük a Jobbik jelöltjeire és Jakab Péter leadott szavazatokat! Jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…

További cikkek