2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Vakcinaregisztrációs e-mail címekre küldött levelekben kampányol a kormány az ellenzék és az Európai Unió ellen

DK: Vakcinaregisztrációs e-mail címekre küldött levelekben kampányol a kormány az ellenzék és az Európai Unió ellen

A Kormányzati Tájékoztatási Központ újabb Európai unió-ellenes, brüsszelező, baloldalozó, valótlanságot állító propagandahírlevelet küldött azokra az email címekre, amiket azért adtak meg az emberek még tavaly, hogy a koronavírus elleni oltással kapcsolatos tájékoztatást kapjanak a kormánytól.

Bár az oltással kapcsolatban ígértek további információkat az adatkezelési tájékoztató elfogadása után, a kormány azóta is ezt a platformot használja saját hazugságainak és propagandájának terjesztésére.

A DK szerint felháborító, hogy a kormány visszaélve a koronavírus-járvány adta helyzettel, a vakcinaregisztrációs e-mail címekre küldött levelekben kampányol az ellenzék és az Európai Unió ellen. Orbánék már nem egyszer éltek vissza a járvánnyal, de különösen taszító, hogy a kormányzati csatornát Fidesz-kampányra használják, és az ukrán háborút is idekeverve fröcsögnek és hazudoznak. A DK és az ellenzéki pártok közös jelöltjeként azért harcolok, hogy április 3-a után senki se hazudozhasson, és téveszthesse meg az embereket Veszprém megye 1. választókerületében sem! Elég volt a kormányzati híreknek álcázott brüsszelezésből, és hogy Orbánék nyakló nélkül nézik hülyének az embereket!

dr. Csonka Balázs 

Az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Veszprém 1. választókerületében, jogász

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…