2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Több, mint beszédes, hogy a lélegeztetőgép-biznisz legnagyobb nyertes cégét hirtelen felszámolták

DK: Több, mint beszédes, hogy a lélegeztetőgép-biznisz legnagyobb nyertes cégét hirtelen felszámolták

A 444.hu portál kérte ki a Külügyminisztériumtól azoknak a cégeknek a listáját, amelyek részt vettek a lélegeztetőgép-bizniszben.

Ebből derült ki, hogy a legnagyobb nyertes céget, a Fourcardinal Tanácsadó Kft.-t végelszámolással megszüntették. Ez a cég gépenként 17 millió forintos üzletet kötött, vagyis rendesen megszedték magukat a túlárazott lélegeztetőgépekkel.

A Demokratikus Koalíció szerint több, mint beszédes, hogy a lélegeztetőgép-biznisz legnagyobb nyertes cégét hirtelen felszámolták. A DK korábban már közérdekű adatigényléssel próbálkozott Szijjártó minisztériumánál, pert indítottunk a szerződések kiadásáért, és büntetőfeljelentést is tettünk a 16 ezer kínai lélegeztetőgép brutálisan túlárazott beszerzése miatt. Végtelenül taszító, hogy a fideszes haverok egy világjárványt is képesek kihasználni, hogy az ő vagyonuk gyarapodhasson. Innen üzenjük, ezt továbbra sem tehetik meg észrevétlenül, mert minden egyes aljasságukra fel fogjuk hívni a figyelmet!

Kálmán Olga 

A DK országgyűlési képviselője, elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum