2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Rekordáron az élelmiszerek – Még drágább lett augusztusra az élet 

DK: Rekordáron az élelmiszerek – Még drágább lett augusztusra az élet 

Tíz év Fidesz-kormányzás után az ország Európa szegényháza lett. A Privátbankár cikke hívta fel a figyelmet, hogy miután júniusban már rekordokat döntöttek az élelmiszerárak, most itt az újabb drágulás. Ráadásul ez az áremelés főként azokat az alapvető élelmiszereket érinti, amiket az amúgy is nehéz helyzetben lévő családok, nyugdíjasok vásárolnak.

A Demokratikus Koalíció szerint elkeserítő, hogy Magyarország olyan mélyre süllyedt Orbánék hibájából, hogy luxus lett a jó minőségű élelmiszerek megvásárlása. Az infláció az egekben, az árak követhetetlenek, a legtöbb család pedig már nem csak a nyaralásról kénytelen lemondani, hanem arról is, hogy egy-egy szendviccsel kimenjenek a közeli strandra. Orbánék bűne, hogy ilyen kétségbeejtő helyzetbe kerültek a magyar családok, hogy végleg leszakadunk Európától és hogy a magyarok fizetése köszönőviszonyban sincs az élelmiszer- és üzemanyagárakkal. Amíg ez a kormány hatalmon van, esély sincs arra, hogy bevezessük az eurót, ami megoldás lenne a válság kezelésére. Ez a mi feladatunk lesz majd, mi, európai magyarok fogjuk az országot visszaterelni arra az útra, ahonnan Orbánék eltereltek bennünket tíz éve.

Manhalter Dániel

a DK józsefvárosi és ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum