2024. 02. 23. péntek

Alfréd
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Országossá vált az üzemanyaghiány a benzinkutaknál

DK: Országossá vált az üzemanyaghiány a benzinkutaknál

Súlyos következményekkel járt az orbáni politika, 2022. novemberében országos üzemanyaghiány alakult ki Magyarországon. Mára nemcsak kistelepülések vagy vidéki városok vonzáskörzete érintett, hanem a Főváros is, és nemcsak a kis kutakról hiányozhat a benzin és a gázolaj, hanem gyakorlatilag bármely kútról.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány alkalmatlansága és kormányzásképtelensége mára az ország működését veszélyezteti. Emberek nem fognak tudni eljutni a munkahelyükre, gyerekek nem fognak eljutni az óvodába vagy iskolába, áruk nem fognak eljutni a boltokba, mentők nem fognak eljutni a következő beteghez, ha nem tudnak tankolni. Orbán Viktor 12 év alatt nemcsak egy megélhetési válságba sodorta a hazánkat, hanem azt kockáztatja, hogy teljesen leállhat a magyar gazdaság és az egész ország. A DK szerint minden nappal, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, egyre közelebb fogunk kerülni az összeomláshoz.

Varju László

A DK országgyűlési képviselője, alelnöke 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…