2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Orbán miatt fog Magyarország kevesebb uniós pénzt kapni

DK: Orbán miatt fog Magyarország kevesebb uniós pénzt kapni

A brüsszeli PoliticoPlaybook hétfői hírlevele szerint a Magyarországon uralkodó rendszerszintű korrupciós problémák miatt az Európai Bizottság a hazánknak szánt források csökkentését tervezi. Ez azt jelenti, hogy a hétéves költségvetési ciklus 20 százalékától is eleshet az ország.

A Demokratikus Koalíció egyértelműnek tartja, hogy Orbán miatt fog Magyarország kevesebb uniós pénzt kapni. Orbán és haverjai az elmúlt tizenkét évben módszeresen loptak a magyaroktól, és intézményesítették a korrupciót, ennek pedig a magyarok isszák meg a levét. Mindeközben Brüsszelre mutogatnak, mintha az unió hibája lenne, hogy Magyarországon napról napra rosszabbul élünk, pedig ezt kizárólag Orbánnak köszönhetjük. Amíg Orbán van, megélhetési válság lesz hazánkban, és el fogjuk veszíteni a Magyarországra érkező uniós támogatásokat is, amit egy tisztességes kormány az ország fejlesztésére fordítana.

Rónai Sándor 
A DK EP-képviselője 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…