2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lehetőség: roma származású fiatalok válhatnak rendőrré!

Lehetőség: roma származású fiatalok válhatnak rendőrré!

Kötetlen beszélgetésre invitálta Czinege László r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azt a két fiatalt, akikkel a rendőrség ösztöndíj-szerződést írt alá.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőr-főkapitányság tanácstermében 2022. október 12-én a szerződés aláírását követő beszélgetésen vettek részt a főkapitányság vezetőjével a diákok, és a szüleik.
szülök

A rendőr-főkapitányság először 1996-ban hirdette meg a cigány származású fiatalok rendőrré válásának elősegítését célzó ösztöndíjas pályázatát. Az idei évben két, támogatásra alkalmas tanulóval kötött szerződést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Az egészségügyi és a pszichológiai alkalmassági vizsgálatok elvégzése után a Nyitott Ajtó Baptista Szakképző Iskola két tanulójával kötött támogatási szerződést a főkapitányság.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…