2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lehetőség: roma származású fiatalok válhatnak rendőrré!

Lehetőség: roma származású fiatalok válhatnak rendőrré!

Kötetlen beszélgetésre invitálta Czinege László r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azt a két fiatalt, akikkel a rendőrség ösztöndíj-szerződést írt alá.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőr-főkapitányság tanácstermében 2022. október 12-én a szerződés aláírását követő beszélgetésen vettek részt a főkapitányság vezetőjével a diákok, és a szüleik.
szülök

A rendőr-főkapitányság először 1996-ban hirdette meg a cigány származású fiatalok rendőrré válásának elősegítését célzó ösztöndíjas pályázatát. Az idei évben két, támogatásra alkalmas tanulóval kötött szerződést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Az egészségügyi és a pszichológiai alkalmassági vizsgálatok elvégzése után a Nyitott Ajtó Baptista Szakképző Iskola két tanulójával kötött támogatási szerződést a főkapitányság.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek