2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Nem veszünk részt az egészségügyi átalakításnak nevezett megszorítás tájékoztatóján

DK: Nem veszünk részt az egészségügyi átalakításnak nevezett megszorítás tájékoztatóján

Azok után, hogy a kormány egyértelművé tette, az egészségügy átalakításával kapcsolatban társadalmi egyeztetést „nem tart szükségesnek”, kész tények elé állította az országot és az egészségügyet: egy sor káros javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek előzetes egyeztetés nélkül.

Most, hogy már arra készülnek, hogy megszavaztassák a fideszes többséggel, Pintér Sándor belügyminiszter nagy kegyesen tájékoztatóra hívta az ellenzéki pártok képviselőit.

A Demokratikus Koalíció frakciója nem vesz részt az egészségügyi törvény „átalakításáról” szóló tájékoztatón, mert nem látjuk értelmét utólag egyeztetni egy olyan törvényjavaslatról, amellyel az Orbán-kormány csak újabb rombolásra és megszorításokra készül. Ez egy átalakításnak csúfolt megszorítás, amellyel a kormány a magyarok egészségén akar spórolni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…