2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Megvédjük Budapestet, bárhogyan is támadja a kormány

DK: Megvédjük Budapestet, bárhogyan is támadja a kormány

A Főváros Napján ma Budapest egyesítésénék 148. évfordulóját ünnepeljük. Ilyenkor gondolunk hálával mindazokra, akik sokat tettek Budapestért a múltban és azokra is, akik nap, mint nap tesznek a városért a buszainkon, köztereinken, idősotthonainkban, kulturális intézményeinkben. Budapest napján, Budapest miatt és miattuk sem tehetjük meg, hogy ne álljunk ki a városunkért.

A Demokratikus Koalíció egész közössége nevében, főpolgármester-helyettesként felháborítónak tartom azt a támadássorozatot, amelyet nap mint nap kell elszenvednie minden budapestinek pusztán azért, mert két évvel ezelőtt nem Orbán Viktor helytartójára szavazott. A DK ahogy eddig, úgy a jövőben is ki fog állni a budapestiekért! Akárhogyan is próbálkozik a kormány, a fővárosiak közösségét nem tudja egymás ellen hangolni. Budapest pedig a támadások közepette erősebb lesz, mint az elmúlt 148 évben valaha, ezt is ünnepeljük a Főváros Napján.

Gy. Németh Erzsébet 

Humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, a DK fővárosi frakciójának vezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…