2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Még egy hónap se telt el a választások óta, a Fidesz máris szorongatja a magyarokat – Pánik és felvásárlási láz a boltokban, teljes a bizonytalanság

DK: Még egy hónap se telt el a választások óta, a Fidesz máris szorongatja a magyarokat – Pánik és felvásárlási láz a boltokban, teljes a bizonytalanság

Óriási felvásárlási láz kezdődött az üzletekben. Az Orbánék által propagandafogásként tálalt élelmiszer árstop a vége felé közelít.

Május 1-ig tart a farhátkampány, és sokan érthetően kétségbeestek a várhatóan egekbe szökő áraktól, rohamosan fogy a boltokban az olaj, a liszt és a cukor is például.

A Demokratikus Koalíció szerint beszédes, hogy még egy hónap se telt el a választások óta, a Fidesz máris szorongatja a magyarokat. Átverték az embereket, lezajlott a választás, és hirtelen megint nem érdekli őket, hogy Magyarország előre megy-e, vagy hátra, hogy hó végére marad-e valami az emberek pénztárcájában. Ez várható a Fidesz-kormány következő négy évére, bizonytalanság, káosz, átverés és hazudozás minden mennyiségben, mert ennyire becsülik Orbánék a magyarokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek