2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Már az állami média szerint is hazugság az Elk*rtuk című film!

DK: Már az állami média szerint is hazugság az Elk*rtuk című film!

Már az állami pénzből propagandafeladatokat ellátó közmédia is kénytelen volt beismerni: élő adásban hazudtak Dobrev Kláráról. A Fidesz hazug propagandagépezete lebukott és ezt ők vallották be.

Az állami média csak azt teszi, amit a legvadabb pártállami időkből megszokhattunk: az adófizetők pénzén hazudnak, majd álszent módon bocsánatot kérnek. De ne tévesszen meg senkit, Orbán háztáji propagandistái csak a pertől rettegve léptek kettőt hátrébb. A megfutamodásuk nem változtat azon a tényen, hogy az elmúlt hónapokban közpénzmilliárdokat vertek el hazug lejáratásra, és állami pénzből finanszírozták pártfilmjüket, az Elk*rtokat is, amelyről most ők maguk ismerték be, hogy egy hazug propagandafilm.

A Demokratikus Koalíció szerint ezek után egyértelmű: a propagandafilmnek is vállalnia kell a hazugságok következményeit. A DK azt követeli, hogy Kálomista Gáborék első körben fizessék vissza az állami támogatást, hisz a laposföldhívők, a globális felmelegedést vagy a holdraszállást tagadók sem kapnak pénzt az adófizetőktől a beteges összeesküvés-elméleteik propagálására. A film vetítései előtt pedig ezentúl írásban és hangban is tüntessék fel, hogy alkotásuk köszönőviszonyban sincs a valósággal és kizárólag hazug politikai célokat szolgál. Ismerjék be, hogy hazudtak és azonnal fejezzék be a védtelen gyerekek buszoztatását a film vetítéseire! Ez az erkölcsi kötelességük, még akkor is, ha ennek a szónak a jelentését nyilván már távolról sem ismerik Orbán leghűségesebb pártkatonái.

dr. Vadai Ágnes 

A DK frakcióvezető-helyettese, alelnöke 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek