2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 356 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Elég volt a kormányzati hallgatásból Pegasus-ügyben! A házelnök szólítsa fel Kósa Lajost a Honvédelmi bizottság összehívására!

DK: Elég volt a kormányzati hallgatásból Pegasus-ügyben! A házelnök szólítsa fel Kósa Lajost a Honvédelmi bizottság összehívására!

Elég volt a kormányzati hallgatásból Pegasus-ügyben!

A házelnök szólítsa fel Kósa Lajost a Honvédelmi bizottság összehívására!

Hiába kezdeményeztük múlt héten a Honvédelmi és rendészeti bizottság rendkívüli ülésének összehívását a lehallgatási ügy kapcsán, mint kiderült, a bizottság elnöke, a fideszes Kósa Lajos erre a füle botját sem mozdította. Ezzel a sunnyogással a magyar emberek által megválasztott képviselőket, és így a magyarokat, a szélesebb közvéleményt is megakadályozta abban, hogy érdemi tájékoztatást kapjanak a rendszerváltás óta eltelt időszak legnagyobb politikai botrányáról.

Ezért a mai napon levélben fordulunk Kövér László házelnökhöz, hogy a Ház és a magyar parlamentarizmus maradék tekintélyének megóvása érdekében szólítsa fel Kósa Lajost a bizottság ülésének mielőbbi összehívására. Ha már újságírói megkeresésekre nem hajlandóak nyílt és egyenes választ adni, legalább legyen bennük annyi tartás, hogy minket, ellenzéki képviselőket nem akadályoznak a munkánk ellátásában!

Dr. Vadai Ágnes, DK

Dr. Harangozó Tamás, MSZP

Dr. Lukács László, Jobbik

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum