2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 403 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Egy nap alatt több mint tízezren aláírták a DK ÁFA-csökkentésért indított petícióját

DK: Egy nap alatt több mint tízezren aláírták a DK ÁFA-csökkentésért indított petícióját

Egy nap alatt több mint tízezer aláírás érkezett a DK petíciójára, amit azért indított, hogy a kormány az év végéig ideiglenesen csökkentse 0%-ra az alapvető élelmiszerek áfáját. Lassan jobb és baloldalon átívelő felismerés az országban, hogy a kormány elvesztette az irányítást a forintárfolyam és az árak felett, ezért különösen felháborító, hogy az áfával a Fidesz még keresni is akar az élelmiszer-dráguláson.

A Demokratikus Koalíció újra felszólítja a kormányt: az év végéig ideiglenesen törölje el az alapvető élelmiszerek áfáját! Ne a megszorításokkal, ne az Orbán-csomag emberekre átterhelt különadóival, és ne a miniszterelnök fizetésének megemelésével foglalkozzanak, hanem segítsenek az elhibázott gazdaságpolitikájuk miatt bajba került családokon! Csökkentsék 0%-ra az alapvető élelmiszerek áfáját az év végéig, és ne turkáljanak az emberek zsebében a kasszánál, épp elég bajt okoztak már így is!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum