2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Botrányos, hogy 41 millió forintos végkielégítést tehet zsebre a Propagandahivatal lemondott vezetője

DK: Botrányos, hogy 41 millió forintos végkielégítést tehet zsebre a Propagandahivatal lemondott vezetője

Néhány hete csupán, hogy a Fidesz a választási vereségtől rettegve lemondatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság éléről Karas Mónikát, hogy újabb kilenc évre Orbán választhassa meg a helytartóját a propagandagépezet egyik ékkövének az élére.

Ma kiderült, hogy Karas 41 millió forintos végkielégítést tehetett zsebre, mielőtt az Állami Számvevőszék alelnöki székében landolt volna havi 4,2 millió forintos fizetésért.

A Demokratikus Koalíció szerint bicskanyitogató az az arrogancia, ahogy a Fidesz kezeli a saját pártkádereit a magyar emberekhez képest. Nem elég, hogy mindenfajta demokratikus normával szembemegy, ahogy Orbán újra egyszemélyben akarja eldönteni, ki asszisztáljon az NMHH éléről a rendszerszintű propagandájához, most még a magyar adófizetők pénzén fizetik ki a hatalmi érdekeiket kiszolgáló, a független sajtó szétverésében tevékenyen résztvevő embereiket. 2022 után véget kell vetnünk a szervilis pártkáderek gazdagodásának és az adófizetők pénzének lenyúlásának!

Varga Zoltán 

A DK frakciószóvivője 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…