2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Azonnali megoldást követelünk a Péterfy kórház onkológiai osztályának, a betegeknek és az egészségügyi dolgozóknak!

DK: Azonnali megoldást követelünk a Péterfy kórház onkológiai osztályának, a betegeknek és az egészségügyi dolgozóknak!

Az Orbán-rendszer egyik legnagyobb vesztese az egészségügy, amit tíz év alatt soha nem látott módon züllesztettek le, és aminek a legnagyobb kárvallottjai a betegek és az egészségügyi dolgozók. Így van ez a Péterfy Sándor utcai kórház esetében is, ahol lassan fél éve nem működik az onkológiai ellátás: egy tavaly októberben kezdődött felújítás miatt az osztályt össze-vissza költöztették, márciusban azonban az intézmény vezetése úgy döntött, a betegeket a Dél-Pesti Centrumkórház onkológiai osztálya látja majd el, ami komoly problémákat jelent a betegeknek és orvosoknak is.

A Demokratikus Koalíció azonnali megoldást követel a Péterfy kórház onkológiai osztályának, a betegeknek és az egészségügyi dolgozóknak! Szégyen, hogy Magyarországon súlyos betegek életével szórakoznak, hogy kétségbeesett helyzetbe hajszolják azokat az egészségügyi dolgozókat, akik nap mint nap életeket mentenek. Mi, európai magyarok a 2022-es kormányváltás után 9000 új ápolót, 3000 új orvost és 500 új háziorvost fogunk munkába állítani a Dobrev Klára vezette új kormánnyal, és olyan méltó körülményeket fogunk teremteni, ahol a betegek biztonságban gyógyulhatnak, az orvosok pedig nyugodtan dolgozhatnak.

Barkóczi Balázs

A Demokratikus Koalíció szóvivője, országgyűlési képviselőjelöltje Budapest 12. Választókerületében

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük:  https://www.facebook.com/169599166463839/videos/529722541418530

A sajtótájékoztató felvétele az alábbi linkről letölthető: https://we.tl/t-GH8OBrbJ92

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek