2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: A végrehajtásokat az állami szervrendszerbe kell utalni!

DK: A végrehajtásokat az állami szervrendszerbe kell utalni!

A devizakárosultakat képviselő Adóskamara azzal a 12 ponttal kereste meg a Demokratikus Koalíciót, amelyek között az első a legaktuálisabb, vagyis hogy a végrehajtásokat az állami szervezetrendszerbe kell utalni.

Hiszen nem tudni, hogy a lebukott igazságügyi miniszterhelyettes, Völner Pál papírzacskónyi kenőpénzekért cserébe hány adós életébe, hány család lakásának elvételébe avatkozott be.

A Demokratikus Koalíció teljes mértékben egyetért az Adóskamarával. A végrehajtások nem maradhatnak egyszerű vállalkozások, amelyek aszerint kapják a lehetőséget, hogy Völner Pált, esetleg más korrupt fideszeseket, vagy a “gazdájukat” időben megkeresték-e. Mindezek mellett követeljük, hogy 2019-ig visszamenően minden végrehajtást vizsgáljanak felül, hiszen nem tudhatjuk, hogy milyen esetekben fogadott el kenőpénzt a dicstelen módon lebukott fideszes Völner Pál!

Szakács László

országgyűlési képviselő (DK), az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje Baranya megye 2. sz. választókerületében

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …