2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Demokratikus Koalíció: Két hónapja nem tudjuk, miért kapott kegyelmet a bicskei pedofilsegítő, K. Endre

Demokratikus Koalíció: Két hónapja nem tudjuk, miért kapott kegyelmet a bicskei pedofilsegítő, K. Endre

Ma két hónapja annak, hogy a sajtó felfedte az orbáni pedofilhálózat működését. Akkor derült ki, hogy Novák Katalin köztársasági elnöki kegyelmével szabadult ki a börtönből a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűntársa, K. Endre.

És immár két hónapja nem kaptunk magyarázatot rá, hogy Orbán Viktor miniszterelnök utasítására milyen indoklással ellenjegyezte az akkori igazságügyi miniszter, Varga Judit K. Endre elnöki kegyelmét. Az Orbán-kormány ugyanis nem hajlandó nyilvánossá tenni a bicskei pedofilsegítő kegyelmi döntésének hivatalos indoklását.

A Demokratikus Koalíció nem adja fel, és továbbra is válaszokat követel az orbáni pedofilhálózatot érintő kérdésekre: mivel indokolta Orbán Viktor volt igazságügyi minisztere, Varga Judit K. Endre elnöki kegyelmének ellenjegyzését? Csupán véletlen egybeesés, hogy a kiengedett pedofilsegítő Orbán Viktor öccsével kitűnő viszonyt ápolt? Az is véletlen lenne, hogy korábban az Orbán-család céges ügyvédje védte a pedofilsegítőt a bíróságon? Azt is véletlennek kellene tekintenünk, hogy az Orbán-kormány Magyar Bronz Érdemkereszttel tüntette ki a pedofil igazgatót akkor, amikor már 5 éve tudták, hogy pedofil? A világon nincs ennyi véletlen. Nem szabad hülyének nézni az embereket, hiszen nyilvánvaló, hogy ezek az orbáni pedofilhálózat működésének a bizonyítékai. Addig nincs vége az ügynek, amíg ezekre kérdésekre nincs válasz, mert az orbáni pedofilhálózat továbbra is veszélyt jelent a gyerekeinkre.

Kálmán Olga
A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…