2024. 04. 29. hétfő

Péter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Várkonyi András és felesége együtt wellnesseztek – ritkán látott közös fotókkal

Várkonyi András és felesége együtt wellnesseztek – ritkán látott közös fotókkal

A jó házasság titka egy kis amnézia Várkonyi András szerint. A színész és a felesége, Mária nagyon aktív életet élnek, ha tehetik elszöknek egy wellnesshétvégére vagy hatalmas sétákat tesznek kiskutyájukkal, Pajtival. 
Több mint 50 éve házas Várkonyi András és felesége Mária. Három éve új taggal bővült a család.
„Pajtival az ürömi menhelyen választottuk ki egymást, már 3 éve. Rögtön odajött hozzám és lepisilte a nadrágomat, kijelölt magának. Az unokánk is velünk volt, az ő szívét is azonnal elrabolta. Azt szokták mondani, hogy mentett kutya, de igazából mi vagyunk a mentettek, az egészségünk záloga, hiszen sokat kell mozogni vele, mindig ad valamilyen feladatot. Egy időben ezek a séták nem mentek könnyen, komoly ízületi problémákkal küzdöttem. Először a jobb kezemben, aztán már a végtagjaimba és a csípőmbe is kiterjedt, és olyan volt, mintha tűvel szurkálnának. Sajgott a testem, éreztem, hogy valamit tennem kell. Oszvald Marika ajánlott egy ízületregeneráló keveréket, ami segített a bajomon. Ez nagyon sok hasznos összetevőt tartalmaz, például a fűzfakéregben gyulladásgátló anyagok vannak, középkori szerzetesek is használták már fájdalomcsillapításra. Az indiai tömjénfa egy igazi ajurvédikus kincs, alkalmas arra, hogy blokkolja a gyulladást okozó enzimeket. A reumával egy kis szíves virág kivonata képes leszámolni. Nem csak azért örülök, mert elmúlt a fájdalom, hanem azért is mert már nem okoz gondot egy-egy hosszabb séta sem, Pajtival és a feleségemmel” – mondta az ország Vili bácsija.
András és Mária közös szenvedélye az olvasás, de a házaspár az aktív programoktól sem riad vissza.
„Szeretünk elmenni termálfürdőbe, vagy beülni egy jó étterembe és beszélgetni. Mindig van témánk, ha pedig velünk jön az unokám is, akkor ő főleg megoldja a programot. Nagyon régóta próbálkozunk a biliárddal is, volt egy időszak, amikor ismerős házaspárokkal mentünk, és vad bajnokságokat rendeztünk” – mesélte András.
Várkonyi és felesége több, mint ötven éve kitartanak egymás mellett, jóban-rosszban.
„A jó házasság titka az amnézia, minden, ami akadály volt, vagy sértődés, azt el kell felejteni. Csak arra kell gondolni, hogy milyen hosszú időt töltöttünk együtt békében és nyugalomban” – magyarázta, majd Mária vette át a szót és elmesélte szerinte Andrással miért olyan kiegyensúlyozott a kapcsolatuk.
„Nem szólunk bele egymás dolgába, mindenki csinálja a saját munkáját, amit tisztelünk és támogatunk. Azért mert évtizedek óta együtt vagyunk fontos a másikat nem csak szeretni, de megbecsülni is. Vannak viták, de hamar túllépünk rajta, és nem hánytorgatjuk fel egymásnak” – mondja Mária, akire persze András is reflektál.
„Mert mindig kiderül, hogy igazam van, így nincs hosszú vita vagy mosolyszünet” – tette hozzá nevetve Várkonyi András.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek