2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Cseh Laci segít – úszósapkával a gyerekekért és a kóbor állatokért

Cseh Laci segít – úszósapkával a gyerekekért és a kóbor állatokért

Újra teltház a Miskolci Gyepmesteri Telepen – a Fonodai utcán kis túlzással már a csillárról is kutyák és macskák lógnak. Amíg ez így van, nem tudnak újabb állatokat fogadni – az altatás visszavezetése nélkül! Ezt viszont senki sem akarja, ezért lenne fontos és életmentő, hogy minél többen fogadjanak örökbe, vagy jelentkezzenek ideiglenes befogadónak!

Az állatok etetése és orvosi ellátása súlyos összegeket ró a telepre és az őket segítő Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítványra, nekik is komoly segítséget jelenthet az a jótékonysági licit-akció, amelyet Miskolc MJV Önkormányzata és Cseh László, olimpiai bajnok úszó közösen indított.

Cseh Laci két dedikált (hitelesített és bekeretezett) úszósapkát ajánlott fel, ezekre lehet licitálni. A legmagasabb licit-összeget pedig fele-fele arányban a gyepmesteri telep szerencsétlen sorsú kutyái és cicái, illetve a Miskolci Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Kórházi Tagozata kapja.

A gyerekeknek mosoly, a kóbor állatoknak menedék, étel és esély a túlélésre!

Licitálni meghosszabbított határidővel október 31-ig lehet egy hozzájárulási nyilatkozat kitöltésével a  kommunikacio@miskolc.hu e-mail címen.

További információ a licitről: https://www.miskolc.hu/licit

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek