2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

 Csak azért is első-ajtó

Érdemes volt szóvá tenni, hogy az egyre terjedő járványhelyzetben a BKK miért nem szünteti be az első-ajtós felszállási rendet.

Bár előfordulhat, hogy a cég vezetése nem olvassa hírportálunkat, így nem csodálkoztunk, hogy ma a BKK-tól újabb levél érkezett a szerkesztőségünkbe, amelyben tájékoztatnak, hogy szombattól, hétvégi napokon a Moszkva térről a Normafára és a Csillebércre közlekedő 21-es és 21A jelzésű autóbuszokon is bevezetik az első ajtós felszállási rendet. A kísérő szöveg továbbra is a szokásos, miszerint az utasok nagyon örülnek ennek, ahol már bevezették. Persze a BKK menedzsmentje nem kifejezetten tájékozódott, hiszen, ha leesik a hó, tömegek indulnak a Normafa környékére. A hirtelen jelentkező utasmennyiség nem hétköznap, hanem leginkább szombaton és vasárnap  jelentkezik. Ideje lenne az illetékes polgármesternek felfigyelni a közlekedés szervező cég ügyeire.

Kertész Z István

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …