2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Csak a Mi Hazánk mert nemet mondani a Pintéri rendre Miskolcon

Csak a Mi Hazánk mert nemet mondani a Pintéri rendre Miskolcon

Miskolc közgyűlése a legutóbbi ülésén elfogadta a város közbiztonsági beszámolóját. Csak a Mi Hazánk Mozgalom szavazott nemmel. A város ezzel Pintér Sándor narratíváját erősíti, hogy rend van az országban, rend van Miskolcon. Kétségtelen, hogy látszanak a rendőrség erőfeszítései, de azt gondolom, közel sincs rend. 
Egy olyan városban, ahol a rablások száma 21-ről 32-re nőtt, ami 50%, ahol közel négyszeresére nőtt a gyermekkorú elkövetők száma és nőtt az iskolarendőrök száma is. Ezen utóbbi két adat sötét jövőt jósol. Egy olyan városban ahol folyamatos az igény térfigyelő kamerák kihelyezésére, ahol a rendészet beszámolója szerint vannak olyan buszjáratok, amelyeken folyamatos egyenruhás jelenlét szükséges. Ezek sem azt bizonyítják, hogy rend lenne.
A képviselőtestület pont azzal tudott volna erős üzenetet küldeni Pintér Sándornak, hogy baj van, ha nem fogadja el a beszámolót. Így, a beszámoló elfogadása után a belügyminiszter azt mondhatja, hogy nincs itt kérem semmi gond. Jól látszik az is, hogy nem csak a Fidesz, hanem a Jobbikot magába olvasztó balliberális ellenzék által vezetett város is Pintér kottájából játszik. Közbiztonság kérdésében a Miskolciak csak a Mi Hazánktól várhatják a segítséget és a kiállást.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek