2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Bohócdoktorok jótékonyságát támogatta a Tesco

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Bohócdoktor csapat évente 80 kórházat – egészségügyi intézményt, több száz nagybeteg, kórházi ápolásra szoruló kisgyermeket ajándékoz meg kórházi a vizitek alkalmával.

Újabb 200 játékokkal, könyvekkel, írószerekkel és finom falatokkal teli csomag összeállításához a piros orros bohócdoktorokat támogatja a Tesco – „Ön választ, mi segítünk” közösségi program.

Egész évben segítenek a bohócdoktorok
Gyakran wc papír, fogkrém, egészségügyi dolgok is a támogató csomagok részei, amikor a családokat, közösségeket segítik a bohócdoktorok. Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy sok esetben apró dolgokkal is lehet nagyot segíteni, hiszen a nélkülözőknél a túléléshez gyakran „csak egy pici” hiányzik. Sok hősünk van, a legapróbb támogató, önkéntes segítő, 1% felajánló is részese az életmentő jótetteknek. A Bohócdoktorok adományozás kapcsán a www.bohocdoktor.com weboldalon keresztül, vagy a Centerke Adományozó Központba várják a segítséget, ahol évente 15 ezernél több adomány csomag kerül családokhoz, segítőkhöz, kisgyermekesekhez, idősek támogatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek