2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Fémtüskékkel a rendőrautók ellen

Lezárt ügyek: Fémtüskékkel a rendőrautók ellen

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott, aki fémtüskéket szórt parkoló rendőrautók elé.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 58 éves helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint egy a városban lakó férfi 2021. május 7-e és 24-e között több alkalommal összesen 16 darab fémtüskét dobott a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – kijelölt parkolóban várakozó – szolgálati gépjárműveinek kerekei alá.

Az első alkalommal egy tüske át is szúrta az egyik autó abroncsának belső felületét, azonban a későbbiek során – az elindulások előtti fokozott átvizsgálások révén – már nem történt rongálódás, a tüskéket megtalálták a járőrök.

A rendőrök a nyomozás során információkat szereztek az elkövetővel kapcsolatban, akit az utolsó alkalommal fogtak el, amikor éppen a szolgálati járművek mellett sétált. Ekkor a ruházatának átvizsgálása során is három darab – a korábbiakhoz hasonló – tüske került elő.

Az elkövető a kihallgatása során beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy nem szereti a rendőröket, ezért akart „kiszúrni” velük.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…