2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Fémtüskékkel a rendőrautók ellen

Lezárt ügyek: Fémtüskékkel a rendőrautók ellen

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott, aki fémtüskéket szórt parkoló rendőrautók elé.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 58 éves helyi férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint egy a városban lakó férfi 2021. május 7-e és 24-e között több alkalommal összesen 16 darab fémtüskét dobott a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – kijelölt parkolóban várakozó – szolgálati gépjárműveinek kerekei alá.

Az első alkalommal egy tüske át is szúrta az egyik autó abroncsának belső felületét, azonban a későbbiek során – az elindulások előtti fokozott átvizsgálások révén – már nem történt rongálódás, a tüskéket megtalálták a járőrök.

A rendőrök a nyomozás során információkat szereztek az elkövetővel kapcsolatban, akit az utolsó alkalommal fogtak el, amikor éppen a szolgálati járművek mellett sétált. Ekkor a ruházatának átvizsgálása során is három darab – a korábbiakhoz hasonló – tüske került elő.

Az elkövető a kihallgatása során beismerő vallomást tett, amelyben elmondta, hogy nem szereti a rendőröket, ezért akart „kiszúrni” velük.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…