2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Berecz Mátyás: A kormányváltás most mindennél fontosabb – Lemondok az önkormányzati képviselői mandátumomról és csak az április 3-i győzelemre koncentrálok

Berecz Mátyás: A kormányváltás most mindennél fontosabb – Lemondok az önkormányzati képviselői mandátumomról és csak az április 3-i győzelemre koncentrálok

Amikor 2019 őszén az egri emberek az ellenzéki együttműködést tisztelték meg a bizalmukkal, azt várták el tőlünk, hogy hatékonyan dolgozzunk közösen a város érdekében.

Az elmúlt hónapokban is meggyőződésem volt, hogy Eger csak akkor lehet sikeres, ha a győztes szövetség képes újra megtalálni a közös hangot. Nem most van az ideje elemezni annak az okát, hogy ez miért nem sikerült. A magam részéről úgy döntöttem, hogy a mai nappal lemondok az önkormányzati képviselői mandátumomról.

Az egyesült ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltjeként a következő hetekben csak a választókra, az április 3-i győzelemre, a kormányváltásra fogok fókuszálni, hiszen a mi valódi ellenfelünk a kiváltságosok pártja: a Fidesz. Tőlünk az egriek azt várják, hogy közösen küzdjünk Orbán gonosz rendszerének leváltásáért, hogy végre tisztességes képviseletet kapjon minden egri ember az országgyűlésben. A továbbiakban csak ezzel fogok foglalkozni, a döntésemet nem kívánom a továbbiakban a sajtóban kommentálni. Koncentráljunk a feladatra: váltsunk kormányt április 3-án!

Továbbá arra kérem ellenfelemet, Pajtók Gábort, aki a mai napig nem mondott le a Heves Megyei Kormányhivatal vezetéséről, hogy kövesse a példámat.

Berecz Mátyás

Az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje Heves megye 1-es számú választókörzetében

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek