2022. 12. 3. szombat

Ferenc, Olívia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF

Elballagtak a harsányi általános iskola végzős diákjai

A Harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola 11 diákja vehette vállára a ballagási tarisznyát az idei évben: Balog Gabriella, Balog Henrietta, Berki Karina, Bolla Áron, Dimény Soma, Dósa Róbert, Dósa Zsolt, Kovács Anita, Molnár Balázs, Nagy Anita, Nagy Mónika.

A tarisznya átvétele után a szülői munkaközösség tagja átadta a köszönet virágait az iskola igazgatójának, igazgatóhelyettesének valamint az osztályfőnököknek hálából a sok éves kitartó munkájukért. Szokásokhoz híven megtették utolsó lépéseiket az iskola fali között, miközben díszsorfal kíséretében búcsúztak tőlük társaik. Az ünnepség keretében a ballagók virágokkal ajándékozták meg tanítóikat és szüleiket, valamint versekkel és közös énekekkel hagyták hátra iskolájukat. Megtörtént az ünnepélyes zászlóátadás. Takácsné Oczella Csilla az iskola igazgatója búcsúzó szavakat intézett a ballagókhoz, majd külön köszönetben részesítette Czinege Annát, Molnár Zoltánnét, és Baghy Zitát áldozatos munkájukért cserébe. Harsány Község Önkormányzata nevében Szabó Gergely polgármester adományozott elismerést Dimény Soma végzős diáknak példás magatartásáért és szorgalmáért, valamint a közösségi kulturális rendezvényeken történő rendszeres szerepléséért és azok lebonyolításában való segítségnyújtásáért. Az ünnepség zárásaként Péterné Fürjes Mónika osztályfőnök is búcsút vett az osztályától.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek