2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

A gyerekek és az idősek fontosak Bükkaranyoson

Bükkaranyos Község Önkormányzata Tisztelettel Meghívja Önt a BÜKKARANYOS KÖZSÉG  ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉPÜLETEINEK ENERGETIKAI FEJLESZTÉSE című projekt záró rendezvényére. Így szólt az invitálás, s a település apraja-nagyja kíváncsi volt az eseményre, s eljött az ünnepségere az iskolába, ahol a diákok kedves műsorral s az idősek klubjába, ahol a szépkorúak dallal és süteménnyel várták a vendégeket.

– Abból, hogy a mostani 48,5 milliós energetikai pályázatból az általános iskola és az idősek klubja újult meg, látszik, hogy melyek a prioritások Bükkaranyoson.- kezdte ünnepi beszédét Nagy Lajos polgármester, a mai átadó ünnepségen, majd így folytatta. – Az iskolában tanul a jövő nemzedéke, s az idősek otthonába járnak azok, akik már ledolgozták az életüket, s minden gondoskodást megérdemelnek. Így minden család érintett településünkön, a mostani fejlesztésben.Azt is hozzá kell tennem, hogy mindenki összefogásával fejeződött be, ez a rövid határidejű beruházás, így az építők mellett, a testületnek, és a lakosságnak is köszönetet kell mondanunk.

Megújult az 50 esztendős iskola épületének födémszigetelése, kicserélték a nyílászárókat. Az idősek klubjában is műanyag nyílászárókat építettek be.

Az ünnepségen részt vett Tállai András miniszterhelyettes, a település országgyűlési képviselője, aki így fogalmazott:- Szinte minden negyed évben átadunk Bükkaranyoson valamit. Minden épület megújult már, egyre szebb ez a bükkaljai kis falu, amelynek a nagyváros közelsége legalább annyi hátrányt jelent, mint előnyt. Nehéz megtartani úgy egy iskola tanulólétszámát, hogy a szülők eljárnak dolgozni, s legszívesebben a gyermekeiket is magukkal viszik. Azt látjuk, hogy egy törődő önkormányzat, és egy felelős oktatási intézmény, azért meg tud felelni ennek a versenyhelyzetnek is.

Kép és szöveg:Orosz B.Erika

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek