2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

A csábító tiszaújvárosi Termál

A címbeli csábító szó, nem csupán abban az értelemben igaz, hogy szépségével, rendezettségével, állandó fejlesztéseivel, gyógyvizével, tisztaságával csábítja, vonzza a vendégeket, hanem abban az értelemben is, hogy bizony elcsábítja Miskolctól a fürdeni vágyó utazót, ahol sajnos már elég régen nem dicsekedhetünk efféle turista vonzerővel.

Tiborc Ivett, a Tiszaújvárosi Termálfürdő vezetője, nem kis büszkeséggel kalauzol végig az intézményen, s közben elmondja, hogy az elmúlt évben 300 ezer vendég látogatta már az a strandot, amelyet annak idején csupán a város lakosságának épített a város vezetése, s amelyet tíz évvel ezelőtt sikerült gyógyfürdővé minősíttetni is. Persze ehhez a növekedéshez azok a körülmények is hozzájárultak, hogy Miskolcon ezzel szemben, egyetlen normális fürdőt nem talál az idelátogató vendég.

A termálban természetesen gyógyászati kezeléseket is kaphatnak a betegek, de mellette felépítettek egy olyan strandfürdőt, amelyet folyamatosan látvány és szórakoztató elemekkel bővítenek. A közel 7 hektáros területen öt élményelemekben bővelkedő medence, napozásra alkalmas zöldterület, sportpályák, játszótér is van. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor olyan vonzó rendezvényeket, műsorokat is szerveznek, amelyek biztosítják az egész család minden generációjának a kellemes kikapcsolódást.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A putnoki Polgármester válasza
TájékoztatásPutnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy …

További cikkek