2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Árnyékkormány: A közmédiának szánt 142 milliárd forint propaganda helyett tanárbéremelésre is mehetne

Árnyékkormány: A közmédiának szánt 142 milliárd forint propaganda helyett tanárbéremelésre is mehetne

142 milliárd forintból gazdálkodhat jövőre az MTVA, ami 12 milliárddal haladja meg a tavalyi költségvetésüket, jelent meg a Magyar Közlönyben. Ez az összeg már több mint kétszerese annak, amit 2010-ben kapott a közmédia az államtól.

Az Árnyékkormány szerint ebből is látszik, hogy pénz van, csak szándék nincs a magyarok megsegítésére. Ahelyett, hogy propagandára költenének, inkább a tanárok béremelésére, vagy az iskolák színvonalának emelésére is mehetne ez a 142 milliárd. Orbán Viktornak azonban fontosabb a saját hatalmának megtartása, főleg a választásokhoz közeledve, mintsem a hazánk jövője. Magyarországnak szociáldemokrata fordulatra van szüksége, amire a Dobrev Klára vezette Árnyékkormány készül a kormányváltás után. Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, propaganda helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk.
​​​​​
Barkóczi Balázs
Oktatási árnyékminiszter 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …