q A nyári ablakmosó folyadék a leghatékonyabb választás - Royalmagazin.hu

2024. 05. 28. kedd

Emil, Csanád
1 EUR 383 HUF
1 GBP 450 HUF

A nyári ablakmosó folyadék a leghatékonyabb választás

Közelednek az év legforróbb hónapjai, amire az autótulajdonosoknak is alaposan fel kell készülnie. Ez annyit jelent, hogy az aktuális évszaknak megfelelő kiegészítőket kell felszerelni és alkalmazni az autón. Ilyen például a nyári gumi, de az ablakmosó folyadékból is érdemes a speciálisabb változatot betölteni.

Miben más a nyári ablakmosó folyadék?

Ahogy a gumiknál, úgy az ablakmosás esetében is fontos, hogy az aktuális időjárási körülményekre felkészüljünk. Ez a felkészülés ma már viszonylag egyszerű, elég csak megnézni a FilterABC nyári ablakmosó folyadék kínálatát, ahonnan könnyen beszerezhetjük a kívánt termékeket.

Vannak természetesen univerzális ablakmosó folyadékok is, amelyek az összes évszakban megállják a helyüket. Ez azonban azt is jelenti, hogy egyik időszakban sem emelkednek ki a speciálisabb változatokhoz képest. Minden évszak más és más körülményeket teremt, amihez a kiegészítőknek is alkalmazkodniuk kell. A szélvédő-, ablakmosó folyadék fő feladata az, hogy az időjárástól függetlenül mindig a lehető legjobb látási viszonyokat biztosítsa.

Nyáron sokkal magasabb a hőmérséklet, továbbá egyéb kellemetlenségekkel is meg kell küzdeni. Mivel manapság a legforróbb évszakban akár 40 fok fölé is mehet a hőmérő, így kifejezetten fontos, hogy olyan ablakmosó folyadékot válasszunk, ami ellenáll ennek a hőségnek. A másik tényező pedig az, hogy nyáron sokkal több bogár- és rovarmaradvány lesz a szélvédőn. Olyan folyadékra lesz szükség, ami megfelelően feloldja és foltmentesen el tudja távolítani ezeket a szennyeződéseket.

Mindig figyeljünk oda milyen folyadék található a tartályban!

A legjobb megoldás az, ha tavasszal leellenőrizzük, hogy mennyi és milyen minőségű ablakmosó folyadék van éppen betöltve. Érdemes ezt mindenképpen cserélni, pláne, ha még a téli található benne. Apróságnak tűnhet ez elsőre, viszont nagyon nagy hatása van az egész vezetésre.

Ha nem a megfelelő folyadék van a tartályban, például nyáron télit használunk, az rövid időn belül látható lesz a szélvédőn. Foltos lesz, a rovarmaradványok nem fognak eltűnni, korlátozottabb lesz a kilátás a kormány mögül. Mindenképpen ellenőrizzük, ha eddig nem tettük meg!

Végezzünk egy alapos felmérést a nyár beköszönte előtt!

A hűvösebb időjárásnak köszönhetően még van egy kis időnk felkészülni a nyárra, így aki eddig nem tette meg, mindenképpen ellenőrizze, hogy milyen állapotban és felszereltséggel várja az autó a forró hónapokat!

A nyári ablakmosó folyadék beszerzése nagyon egyszerű, de ennek ellenére érdemes odafigyelni arra, hogy hazai oldalakról rendeljünk, ne a legolcsóbb terméket próbáljuk megkeresni, mert annak a minősége erősen megkérdőjelezhető lesz. A jó választásért az autónk és a szélvédő is hálás lesz, így ajánlott alaposan utána olvasni, hogy mégis melyik a legjobb elérhető termék./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek