2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A “Nép pártján” Bede Zsoltja megpróbálta tönkretenni a Jobbik miskolci tanácsadását

A “Nép pártján” Bede Zsoltja megpróbálta tönkretenni a Jobbik miskolci tanácsadását

Jakab Péter tanácsadója a „Nép Pártján állva” zavarta meg a nehéz helyzetbe került vállalkozások és családok megsegítésére szervezett miskolci eseményt.

 

Jakab Péter tanácsadója, Molnár Enikő ma leutazott Miskolcra azzal a céllal, hogy vélhetőleg megzavarja a katakárosultaknak rendezett jobbikos tanácsadást. Nem tudjuk, hogy hol van a rendkívüli parlamenti ülésről is távolmaradó főnöke, de ha hazai pályán, Miskolcon csak annyira futja, hogy a milliós fizetésre vágyakozó tanácsadóját hajtja ki balhézni a nép pártján, akkor nem sok jóra számíthatnak a megvezetett ellenzéki szavazók.

 

Jakab tanácsadója új Bede Zsoltként ma bebizonyította, hogy nem a “Nép Pártján” áll, hanem egy nehéz helyzetben lévő vállalkozóknak tervezett tanácsadáson is csak az öncélú balhécsinálás érdekli. A “Nép pártján” mára világos nem más, mint Jakab és tanácsadójának kétségbeesett próbálkozása, hogy személyes jólétüket és közös életüket biztosítsák. Ahelyett, hogy a valódi segítségben lenne érdekelt a “Nép Pártján” szólóban mutatkozó tanácsadója csak üres provokációkra képes, megmutatva milyen színvonalat is fog képviselni új pártjuk.

 

Ez a Jakab Péter már nem az a Jakab Péter, akire valóban számíthattak az emberek, hanem már valaki más. Mai produkciójával Jakab Péter tanácsadója bebizonyította, hogy kezdeményezésük méltatlan az emberek képviseletére.

 

A Jobbik sajnálja, hogy egy szebb reményű vezető ilyen helyzetbe kerül tanácsadója miatt, de a felelősség már csak őt illeti ebben szégyenteljes helyzetben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek