2024. 05. 24. péntek

Eszter, Eliza
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK országgyűlési határozatot javasol, hogy Orbánék ne törölhessék el az önkormányzatok rezsicsökkentését!

A DK országgyűlési határozatot javasol, hogy Orbánék ne törölhessék el az önkormányzatok rezsicsökkentését!

A Demokratikus Koalíció többször is figyelmeztetett még a választás előtt, hogy ha Orbánék újra kormányra kerülnek, brutális megszorítások jönnek.

Sajnos így is lett: az önkormányzati bevételek megnyirbálása és a nagyobb városokat érintő szolidaritási adó után a rezsicsökkentésnek is búcsút inthetnek az egyre nehezebb helyzetben lévő önkormányzatok, amivel nem csak a települések, de a magyar emberek is rosszul járnak.

A DK országgyűlési határozatot javasol, hogy az Orbán-kormány ne tudja eltörölni az önkormányzatok rezsicsökkentését. A települések így is súlyos helyzetben vannak a válság és a tetemes elvonások miatt, miközben erőn felül teljesítettek a koronavírus-járvány alatt. Orbánék nem verhetik le a saját alkalmatlan, felelőtlen pénzszórásukat az önkormányzatokon, ez tisztességtelen húzás – bár az is igaz, hogy tisztességet nem a törvénytelen Fidesz-kormánytól kell várnunk.

Gy. Németh Erzsébet

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Költözz költséghatékonyan!
Minden ember törekszik arra, hogy pénzügyeiben tudatos legyen: igyekszünk beosztani azt, amink van. Ha vásárolunk valamit, mindig tekintettel vagyunk …