2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 403 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK országgyűlési határozatot javasol, hogy Orbánék ne törölhessék el az önkormányzatok rezsicsökkentését!

A DK országgyűlési határozatot javasol, hogy Orbánék ne törölhessék el az önkormányzatok rezsicsökkentését!

A Demokratikus Koalíció többször is figyelmeztetett még a választás előtt, hogy ha Orbánék újra kormányra kerülnek, brutális megszorítások jönnek.

Sajnos így is lett: az önkormányzati bevételek megnyirbálása és a nagyobb városokat érintő szolidaritási adó után a rezsicsökkentésnek is búcsút inthetnek az egyre nehezebb helyzetben lévő önkormányzatok, amivel nem csak a települések, de a magyar emberek is rosszul járnak.

A DK országgyűlési határozatot javasol, hogy az Orbán-kormány ne tudja eltörölni az önkormányzatok rezsicsökkentését. A települések így is súlyos helyzetben vannak a válság és a tetemes elvonások miatt, miközben erőn felül teljesítettek a koronavírus-járvány alatt. Orbánék nem verhetik le a saját alkalmatlan, felelőtlen pénzszórásukat az önkormányzatokon, ez tisztességtelen húzás – bár az is igaz, hogy tisztességet nem a törvénytelen Fidesz-kormánytól kell várnunk.

Gy. Németh Erzsébet

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum