2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK „korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és játék húszezreseket vitt Boldog István tárgyalására

A DK „korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és játék húszezreseket vitt Boldog István tárgyalására

Mészáros Dávid, a Demokratikus Koalíció politikusa „Korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest vitt Boldog István volt fideszes országgyűlési képviselőnek a Fővárosi Törvényszéken tartott tárgyalására.

Boldog István és nyolc társa hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt került a bíróság elé, miután kiderült, hogy hatalmukkal visszaélve befolyásolták, mely települések jussanak EU-s fejlesztési támogatáshoz, és azt hogyan használják fel. Az így felépített hálózat ügyleteit termálfürdőkben tartott megbeszélések során, nejlonzacskókba rejtett kenőpénzekkel rendezték.
​​​​​​
A DK Jász-Nagykun Szolnok megyei területi igazgatója Boldog István tárgyalása után kérte számon a korrupcióval vádolt fideszes politikust a közpénzlopás miatt. „Mit szól ahhoz, hogy ellopta a magyarok pénzét? Maga egy hónap alatt ellopott annyi pénzt, amennyit egy melós ember tíz év alatt megkeres. Maffiarendszert épített ki a térségben, a kis nyugdíjas befizetett adóját lopta el a saját gazdagodása érdekében” – sorolta a DK politikusa Boldog Istvánnak, akinek egy „korrupt fideszes bűnöző” feliratú rabruhát és egy köteg játék húszezrest is vitt a Demokratikus Koalíció.

Az akcióról készült videó a Demokratikus Koalíció és Mészáros Dávid Facebook-oldalán látható:
https://fb.watch/oeYM5w_-di/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…